KlimaatDebat 14 maart 2022

KlimaatDebat Stichtse Vecht met inwoners en lijsttrekkers

Tijdens het KlimaatDebat (voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022) in bibliotheek Maarssenbroek waren 10 partijen aanwezig: CDA, ChristenUnie-SGP, D66, GroenLinks, Lokaal Liberaal, PvdA, PVV, Samen Stichtse Vecht, Streekbelangen en VVD. Door of namens de inwoners werden 10 stellingen ingebracht en bediscussieerd. Opvallend was dat in sommige gevallen de inwoners verdergaande maatregelen willen treffen dan de politieke partijen.

De Klimaatcoalitie Stichtse Vecht is blij verrast met het toetreden van Streekbelangen als achtste politieke partij tot het KlimaatOverleg Politieke Partijen (KOPP). Dit geeft hoop en schept verwachtingen voor de nieuwe raadsperiode.

Kijk debat terug op: YouTube kanaal van onze partner Duurzame Vecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *